Léto máme obecně spojené spíše s žabkami, nazouváky nebo sandály. Ale občas po pohodlných teniskách do botníku stejně sáhnout musíte. Ať už třeba na delší procházku či dovolenou. Jaké dámské tenisky pořídit pro ničím nerušený zážitek z letních výletů?

Nejdůležitější vlastností letních bot bude především jejich prodyšnost. Vysoké teploty nás nutí koukat po pantoflích a dalších otevřených modelech dámské obuvi, ale takové boty asi nevyberete na delší pochůzky. Právě v takové situaci je zapotřebí sáhnout po dámských teniskách. Každá žena si však přeje, aby vedle praktického zpracování boty vypadaly vždy skvěle. Na to máme zaručený recept!

Tenisky Rieker – když se spojí vkus a účel

Tenisky jsou považovány za jedny z nejpohodlnějších bot vůbec. A jejich multifunkčnímu využití propadne asi úplně každý. Pokud by vás někdo nutil ponechat si jediný pár ve svém botníku, který typ obuvi by to nejspíš byl? I když takové ultimátum nejspíš nikomu nehrozí, správný výběr je přesto velmi důležitý.

Sportovní tenisky, bílé tenisky nebo tenisky na platformě? I když by se mohlo zdát, že si každá situace žádá speciální pár, opak je pravdou. Dámské tenisky Rieker totiž unosíte jak na procházce v přírodě, tak při rodinném průzkumu nového města. Díky kvalitnímu zpracování a použitým technologiím si můžete užívat pohodlného kroku po celý den.

Ke sportovnímu oblečení i do restaurace

Bílé dámské tenisky se mohou pyšnit specifickým kouzlem. Skvěle doplní kalhotový kostýmek, delší sukni, ale i ležérnější outfit v podobě sportovních kraťasů a trička. Přestože jim v létě dáte před černými botami nejspíš přednost, na Rieker-eshop.cz najdete i celou řadu tmavých tenisek, které budou skvělými parťáky třeba na procházku do parku.

Foto: se souhlasem Rieker

Tenisky na platformě

Zvýšit komfort, upravit výšku. Dámské tenisky s platformou opravdu přidají pár centimetrů. To však není nic v porovnání se zvýšeným pohodlím, které s sebou tato podešev přináší. Pokud vás v létě čeká spousta pochůzek nebo výletování, měl by právě tento typ obuvi skončit na vašem nákupním seznamu. A můžete s nimi oživit i vaše formálnější kousky oblečení.

Tenisky k šatům dávno patří, tak se nebojte udělat krok do neznáma. Pokud vás na té cestě bude doprovázet Rieker, nepochybně objevíte novou dimenzi pohodlí. A to všechno při dokonalé prodyšnosti, kterou během léta vyžaduje asi úplně každý.

Foto: se souhlasem Rieker

Tagy:
3 Komentářů
  1. Kristýna Štírová 2 roky ago

    Já osobně mám raději spíš boty na klínku. Nedávno jsem na https://progresguru.cz/ poslouchala i jednu audioknihu o módě a bylo tam řečeno, že pro ženy mého typu (menší, spíše podsaditá postava) se hodí více než tenisky. Ne že bych byla nějak tlustá, ale to těžiště mám trochu jinde. Určitě ten typ postavy znáte. Mám zkrátka malé nohy, ale zbytek v normě. 😀 Nebo nevím, jak to říct. 🙂 Ale ráda si tenisky prohlížím, možná proto, že vím, že tenhle typ bot prostě nikdy nosit nebudu. 😀

    • Barbora Štarhová - Ženy s.r.o. 2 roky ago

      Kristy, nejdůležitější je, abyste byla spokojená a aby se vám chodilo dobře 🙂

  2. Romana Mlynářová 2 roky ago

    Skvělá zpráva, na stránkách Rieker jsou slevy

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account