Kuchařka, která radí nejen, jak opepřit jídlo, ale také zlepšit váš sexuální život? Máme pro vás dva recepty! Kuchařka z afrodiziakálních ingrediencí šéfkuchaře Ondry Hutnika a sexuoložky Laury Janáčkové přináší to nejlepší ze dvou druhů potěšení: chutného jídla a smyslného milování a lásky.
Skvělé je, že nejde o nijak exotické ingredience – většina z nich je nám zcela běžně dostupná. Kniha obsahuje recepty, z nichž sestavíte mnoho skvělých afrodiziakálních menu. Doplňuje ji zasvěcený výklad Laury Janáčkové, autorky knih jako Muži mají raději potvory a Od bezvědomí k sebevědomí: Z hodné holky potvorou.
Afrodiziakální potraviny dělí Laura na ty, zvyšující libido, posilující sexuální výkony a uvolňující mysl. Počastuje nás nejen historií používání afrodiziak, ale i přehledem jednotlivých potravin, které můžeme k ozvláštnění a vylepšení milostného života použít. Textíky doplňují vtipné básničky s erotickou tematikou.
Těžištěm kuchařky jsou ale samozřejmě esteticky nafocené recepty Ondry Hutnika.
Šéfkuchař s praxí v Asii miluje asijskou kuchyni, ale dokáže ji elegantně zapojit do moderní „fusion“, kterou kuchařka představuje.
V receptech – obsahujících kompletní menu od předkrmu po nápoje – si najde něco začínající i zkušený kuchař. Přinášíme vám dnes dva recepty na ochutnávku. Pokud se vám budou líbit, můžete tento týden vyhrát kuchařku v soutěži ZDE.