Slovy naší oblíbené seriálové hrdinky Carrie Bradshaw… „And just like that…“ Valentýn je opět za dveřmi! Je na čase připravit si do zásoby oblíbené valentýnské citáty, vybrat nové povlečení pro velký den a hlavně nezapomenout koupit pozornost někomu, koho milujete. Může to být váš partner, partnerka, kamarádka nebo kolegyně, kterou chcete potěšit. Pokud ale zároveň zároveň nechcete utrácet horentní sumy peněz, nemusíte zoufat! Existuje řada skvělých drobností, které potěší a vykouzlí úsměv na tváři vašim milovaným blízkým – bez ohledu na jejich cenu!  

Koupelová bomba

Šumivé koupelové bomby do koupele jsou skvělým dárkem, který (nejen) každá žena ocení. Vybrat je můžete podle oblíbené ingredience, barvy nebo efektu, kterého chcete dosáhnout. Všechny ale ve vaně budou nádherně šumět a postarají se o to, že promění „obyčejnou“ koupel v neobyčejný zážitek.

The Sex Bomb, Lush

Mini vaflovač

Co může být lepšího než čerstvé vafle k snídani? Pořiďte jako dárek mini vaflovač, který v kuchyni nezabere příliš místa a bude vám nebo komukoliv, komu ho chcete věnovat ihned k dispozici. K oslavám svátku sv. Valentýna ho můžete zvolit i v tematické srdcovém tvaru.

Dash

Stylový diář

Krásný zápisník je skvělým dárkem při jakékoliv příležitosti. Vybrat ho můžete v jakékoliv velikosti a tématu. Například tento wellness deník je skvělým a ultimátum projevem podpory pro každou vaši kamarádku. Může si do něj zapisovat svoje myšlenky, pocity, zvyky a nebo třeba věci, za které je vděčná. 

Tesco

Hrneček s poselstvím

Sebeláska k sobě samé znamená přijetí své tělesné, mentální i duševní podstaty bytí a není nic krásnějšího, když vám to denně připomene váš oblíbený hrníček na čaj nebo kávu, který vám daroval někdo komu na vás záleží. 

Hrnek Mám se ráda, Market Ženy s.r.o.

Sexy lak na nehty

Co takhle přidat špetku romantiky nejen do šatníku, ale i do kosmetické rutiny? Není nic snazšího než vsadit na výrazný lak na nehty. Vybírejte pocitově podle osobnosti její nositelky, ale nebudeme si nic nalhávat, že jakýmkoliv odstínem červené nebo růžové rozhodně nic nezkazíte.

Chanel

Dobrá kniha

Těžko můžete něco zkazit dárkem v podobě knihy. A pokud je to kniha s tématem lásky, pak dvojnásob! Kniha Láska jako životní styl od Gary Chapmana navazuje na bestseller Pět jazyků lásky a vypráví o laskavosti, trpělivosti, schopnosti odpouštět a pokoře.

Láska jako životní styl, Gery Chapman

Rudá rtěnka

Od první ranní kávy až po večer s přáteli ve víru velkoměsta. Dlouhotrvající rtěnka je skvělým dárkem, který potěší každou ženu. A když je v nádherném červeném odstínu, pak dvojnásob.

16h Lip Colour, Dermacol, Market Ženy s.r.o.

Romantický náhrdelník

Šperky jsou nejlepším přítelem každé ženy. Ty diamantové samozřejmě obzvlášť jak zpívala už Marilyn Monroe, ale vy nemusíte investovat velké sumy peněz, abyste potěšili. Náhrdelník s přívěskem srdce je stylovou připomínkou vaší lásky k milované osobě, i když se třeba jedná o bižuterii. 

H&M

Něco sladkého na zub

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. A sladká odrůda španělských mandlí spolu s bílou čokoládou v podobě oříškového másla je skvělým dárkem, který potěší všechny pravé gurmány a gurmánky.

Šufan, Market Ženy s.r.o.

Aromantická svíčka

Jen máloco nebo málokdo umí udělat večer tak speciální jako krásná vonná svíčka. Vyberte takovou, která má nejen dekorační účinek a stane se perfektním doplňkem do interiéru, ale i takovou jež do ovzduší během hoření neuvolňuje žádné škodlivé látky. 

Mysa, Biooo

Foto: Shutterstock, archiv

Autorka: Lucie Janotová

Tagy:
1 Komentář
  1. Romana Mlynářová 3 roky ago

    To jsou tipy 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account