1. Červené fazolky (lze použít i bílé) uvaříme a necháme vychladnout ---> rozmixujeme na pastu 2. Přidáme ostatní ingredience a smícháme vše do hladkého celku (já prferuji svůj domácí pampeliškový sirup ale medem se nic nezkazí) X Preferuji použití vanilkového extraktu ale milovnice Amaretta mohou použit mandlové aroma (skělé!) 3. Vložíme do lednice lehce zatuhnout, aby se nám s hmotou […]
1. sběr pampeliškových květů- je potřeba 400-450 květů, které opatrně propláchneme (odplavuje se pyl, který potřebujeme)- nebo stačí probrat a vyklepat broučky 2. vložíme do hrnce s nakrájeným citronem, pemerančem či limetkou (postačí 2 ks)- můžeme přidat snítek oblíbené čerstvé bylinky (dodá sirupu záverečný bylinkový "ocásek") 3. přlijeme 2 litry vody a přivedeme k mírnému varu po dobu 15 min. […]
Počkejte prosím...