TianDe je korporace zdraví a krásy a byla založena v roce 2007 na Altaji, v jednom nejekologičtějších regionů na planetě. Je to velká mezinárodní korporace zastoupena ve 32 zemích s celkovou populací 785 mil.lidí. Už desítky partnerů dosáhli v TianDe milionových příjmů. V roce 2016 se korporace dostala mezi Top 100 nejlepších organizací Ruska v oblasti zdravého životního stylu a […]
![](https://www.zenysro.cz/images/blog/20947/main.jpg)
![](https://www.zenysro.cz/images/recipe/10089/main.jpg)
V míse našleháme vejce a cukr, potom zašleháme olej a přidáme rozmačkané banány. Do směsi přidáme mouku s práškem do pečiva a skořici. Důkladně promícháme. Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě na 180°C asi 40 minut.Až je buchta upečená a vychladlá dáme svařit boruvky s cukrem, pak vlijeme polovinu mléka přivedeme k varu a […]
![](https://www.zenysro.cz/images/recipe/9869/main.jpg)
Uděláme klasické kynuté těsto, necháme ho hodinku kynout, zapleteme vánočku, potřeme žloutkem a pečeme při 170°C cc a 45 minut. nebo zkoušime špejlí375g - Mouka hladká + špaldová150ml - Mliko21g - Kvasnice75g - Máslo1ks - Žloutek + 1 na potření75g - Moučkový cukr + vanilkový1hrst - Rozinky, citronová kůrapříprava - 30vaření - 45
![](https://www.zenysro.cz/images/recipe/9868/main.jpg)
Hrušky zbavíme jádřince, pokrájíme a vložíme do většího pekáče Vmíchejte k nim cukr, ocet, rum a koření (skořici můžete použít i mletou a badyán s hřebíčkem rozdrtit v hmoždíři) a pečte asi 4 hodiny při 180°C. Hotovy budou, když budou po okrajích zkaramelizované. Ještě horky nalijeme do čistých sklenic zavičkujeme a dáme dnem vzhuru.2,5kg - Hrušky čisté váhy350g - Cukr […]
![](https://www.zenysro.cz/images/recipe/9866/main.jpg)
Při výběru arašídů si čtěte složení, nekteré obsahují palmový olej a nechutná to vubec pak dobře. Arašídy Mixujeme ve výkonném mixéru cca 10 minut. Střídáme rychlý, pomalý výkon a pauzy, aby jsme mixér nepřehráli a máslo vytvořilo. skladuji tyhle v lednici ve sklenici. Ale mělo by stačit i tmavé chladné místo. Upozrnim ale ještě na ten mixér, pokud nemáte […]