Ahoj, děvčátka, už jste si taky někdy doma povzdechli nad tím, že byste si dali to krásně řezané latté z kavárny, ale doma si ho prostě nepřipravíte? To je, ale velký omyl! Dneska jsem si pro Vás připravila video návod, jak to krásné řezané latté vyšlehat doma. Nejdřív se podíváme, jak se takové lattéčko dělá v profesionální restauraci a následně uvidíte recept na přípravu doma. Věřte, že v obou případech budete mít stejně kvalitní a dobré lattéčko. Už bylo dost podceňování 🙂 Chce to trénink, chce to cvik, ale když se chce tak to jde 🙂
Na přípravu lattéčka budeme potřebovat:
-
Plnotučné nebo polotučné mléko (z plnotučného mléka, jde vyšlehat pěna lépe)
Dobrou kávu (nejlépe espresso – tady s turkem nepochodíte) 🙂
Věci navíc:
-
Monin – příchuť do kávy
Sušenku
Vodu
Hezké odpoledne při kávě *wine*