Letošní Vánoce se ponesou v duchu pirátského dobrodružství! Soutěžte s námi a vyhrajte originální sadu per Pilot FriXion Ball a FriXion...
Blog
Z deníku šílené ředitelky 31: Adventní boj o přežití aneb Jak přežít do 18. prosince!
Začátek adventu. Pro někoho období zklidnění, svíček a vůně purpury… Pro mě? Období, kdy se snažím působit dojmem, že...
Karty radí: Přichází k nám síla konat tak, jak chceme. Klidně jděte za hranice možností
Přichází síla a energie dělat, po čem toužíme. Nebojte se zářit a jít dál a dál. Nejprve však odpusťte...
5 důvodů, proč se firmě nedaří nábor zaměstnanců
Hledáte do své firmy nového zaměstnance? Pojďme se podívat, jak se vyhnout některým nešvarům vyhnout a dostat do týmu...
Fakta a mýty o obezitě: Češi většinou spoléhají na neodborné a nefunkční metody
Češi stále více trpí obezitou a většina se snaží zhubnout na vlastní pěst, tedy bez odborné pomoci. Projekt NEtloustneme.cz...
Divadlo Kalich se zaplní nadějí a radostí
První adventní neděle se v Divadle Kalich ponese ve znamení dobra, naděje i zábavy. 30. listopadu se zde uskuteční...
Linecké cukroví má své kořeny v rakouském Linzi, kde je známé jako Linzer Augen (Linecké oko). První recepty pocházejí...
Letos už houbařské sezóně odzvonilo, ale houby si můžete dopřát po celý rok. Ať už sáhnete po sušených zásobách...
Vyzkoušejte možná trochu netradiční cukroví podle receptu Adriany Hromadové, šéfcukrářky OREA Spa Hotel Cristal.
Chladné počasí si žádá vydatné jídlo, které zasytí a dodá energii, fazolová polévka je jedním z nich.










