Zázvor

Všichni dnes již poznáme zázvor, leč pamatuji se na doby,
kdy jsem nevěděla, co ta divná “brambora” s mnoha odenky je 🙂
Zázvor pomáhá při nachlazení a chřipce, přináší úlevu od dýchacích potíží,
podporuje krevní oběh a posiluje srdce, uleví od bolesti, snižuje srážlivost
krve a usnadňuje vstřebávání krevních sraženin.
Ulevuje od těhotenských nevolností, zvyšuje potivost a má prohřívací účinky.
Sama se snažím mít ho stále doma, když je nejhůř, používám do čaje,
ale asi častěji do polévek nebo někdy pod maso. Mám pro jistotu i sušený,
ale není nad čestvou hlízu.
Zázvor si pro svou aromatickou kořeněnou chuť a pikantnost našel cestu do
kuchyní takřka celého světa. Nenahraditelnou složkou je především při
přípravě asijských, středovýchodních ale i léčebných ajurvédských receptů.
Více si můžete přečíst zde:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Zazvor-umi-mnohem-vice-nez-jen-posilit-imunitu__s10012x11257.html)
Hudlenka
Zázvor pomáhá při nachlazení a chřipce, přináší úlevu od dýchacích potíží,
podporuje krevní oběh a posiluje srdce, uleví od bolesti, snižuje srážlivost
krve a usnadňuje vstřebávání krevních sraženin.
Ulevuje od těhotenských nevolností, zvyšuje potivost a má prohřívací účinky.
Sama se snažím mít ho stále doma, když je nejhůř, používám do čaje,
ale asi častěji do polévek nebo někdy pod maso. Mám pro jistotu i sušený,
ale není nad čestvou hlízu.
Zázvor si pro svou aromatickou kořeněnou chuť a pikantnost našel cestu do
kuchyní takřka celého světa. Nenahraditelnou složkou je především při
přípravě asijských, středovýchodních ale i léčebných ajurvédských receptů.
Více si můžete přečíst zde:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Zazvor-umi-mnohem-vice-nez-jen-posilit-imunitu__s10012x11257.html)
Hudlenka
krve a usnadňuje vstřebávání krevních sraženin.
Ulevuje od těhotenských nevolností, zvyšuje potivost a má prohřívací účinky.
Sama se snažím mít ho stále doma, když je nejhůř, používám do čaje,
ale asi častěji do polévek nebo někdy pod maso. Mám pro jistotu i sušený,
ale není nad čestvou hlízu.
Zázvor si pro svou aromatickou kořeněnou chuť a pikantnost našel cestu do
kuchyní takřka celého světa. Nenahraditelnou složkou je především při
přípravě asijských, středovýchodních ale i léčebných ajurvédských receptů.
Více si můžete přečíst zde:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Zazvor-umi-mnohem-vice-nez-jen-posilit-imunitu__s10012x11257.html)
Hudlenka
Sama se snažím mít ho stále doma, když je nejhůř, používám do čaje,
ale asi častěji do polévek nebo někdy pod maso. Mám pro jistotu i sušený,
ale není nad čestvou hlízu.
Zázvor si pro svou aromatickou kořeněnou chuť a pikantnost našel cestu do
kuchyní takřka celého světa. Nenahraditelnou složkou je především při
přípravě asijských, středovýchodních ale i léčebných ajurvédských receptů.
Více si můžete přečíst zde:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Zazvor-umi-mnohem-vice-nez-jen-posilit-imunitu__s10012x11257.html)
Hudlenka
ale není nad čestvou hlízu.
Zázvor si pro svou aromatickou kořeněnou chuť a pikantnost našel cestu do
kuchyní takřka celého světa. Nenahraditelnou složkou je především při
přípravě asijských, středovýchodních ale i léčebných ajurvédských receptů.
Více si můžete přečíst zde:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-zdravi/Zazvor-umi-mnohem-vice-nez-jen-posilit-imunitu__s10012x11257.html)
Hudlenka











