Na vině je konzumace rafinovaných, energeticky mrtvých potravin bez živin. Tento proces brzdí a postupně vyřazuje z akce náš imunitní systém. Tímto se poškodí mozek a v důsledku vzniklého chaosu se člověk rozhodne, že se začne sám systematicky likvidovat.
Rafinované geneticky modifikované chemické potraviny, které mají velmi nízkou vibraci a žádné živiny, obsahují pouze lepidla, pojidla, barviva, chuťové přísady, a návykové látky. Ty v těle tvoří tmavá místa a energeticky velmi oslabují orgány a celé orgánové systémy. Lidem, kteří se takto stravují, tímto způsobují disharmonii jejich daného dokonale přirozeného, samo regeneračního systému.
Proto je moc důležité se zaměřit na přirozenou stravu – včetně správného pitného režimu. Jak na to?
Odpovědi najdete v mé knize Jídla Světla a na webu
 

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account