Proč Rusko zakázalo používání mikrovlnných trub?
Spotřebitelé dnes umírají částečně i proto, že nadále pojídají mrtvé potraviny, které jsou zabity v mikrovlnce.
Berou zjevně zdravé jídlo, plné vitamínů a přírodní medicíny, pak ho ozařují v ikrovlnce a ničí většinu jeho živin. Lidé jsou jediní živočichové na planetě, kteří ničí nutriční hodnotu své potraviny předtím, než ji sní. Zvířata konzumují potravu v jejim přirozeném nezpracovaném stavu, ale llidé jdou svou cestou, aby učinili jídlo nutričně k ničemu, než ho snědí. Není divu, že lidé jsou nejméně zdravými savci na planetě.
V Rusku – SSSR , byla výroba a prodej mikrovlnné trouby zakázaná v r. 1976, kvůli jejich negativním následkům ve vztahu ke zdraví, protože ohledně jejich používání bylo provedeno v SSSR noho studií. Tento zákaz byl zrušen po perestrojce na počátku 90 let.
Vynález mikrovlnné trouby a její masové přijetí populací se překrývá s nástupem obezity v rozvinutých zemích světa. Nejen, že mikrovlnka učinila ohodlnějším jíst více obezitu podporujících jídel, ale také ničila většinu nutričního obsahu těchto jídel, takže spotřebitelé byli v trvalém stavu podvýživy a přejídání se. Jinými slovy, lidé jí příliš noho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes:
Epidemický výskyt obezity, cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater a spousta dalších věcí.
Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím. (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.)
Mikrovlnky činí podvýživu prakticky automtickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny ( které jsou univerzálně vyráběny s přídaavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barvia, posilovače chuti atd. )
Ohřívání mikrovlnami je technicky forma ozařování potravin. Považuji za zajímavé, že lidé, kteří říkají, že by nikdy nejedli ,, ozařované” potraviny, se nijak nezdráhají a své jídlo strkají do mikrovlnky. Je to totéž ( jen jiná vlnová délka záření). V podstatě, mikrovlnky byly původně zařazovány do ,,radarové části” spektra. Dnes to zní podivně, že? Ale když se s mikrovlnami přišlo v 70. letech poprvé, byly hrdě propagovány jako radarové spektrum. Ozařujete své jídlo vysoce intenzivním radarem a to se zahřívá. TO bylo považováno v 70.letech za zázrak kosmického věku. Možná jednoho dne nějaký vynálezce vytvoří zařízení pro ohřev potravin, které nebude radikálně měnit nutriční hodnotu potravin, ale nijak v tomto směru dech nezadržují. Pravděpodobně nejlepším způsobem ohřívání potravin je používat remosku a udržovat teplo co nejníže.
Mikrovlnka nefunguje, jak tvrdí reklama jen tak mimochodem. Činí vaše jídlo horkým. Ale mechanizmus kterým je teplo vytvářeno, způsobuje vnitřní poškození jemných molekulárních struktur vitamínů a fytoživin.
Minerály jsou nicméně celkem nezasaženy, takže stále dostáváte v ozářené potravě nějaký horčík, vápník a zinek, stejně jako v neozářené potravě, ale veledůležité vitamíny B, anthokyaniny, flavonoidy a další nutriční prvky, jsou mikrovlnkami snadno zničeny.
Mikrovlnka je přístroj zombie. Lidé, kteří používají mikrovlnku pravidelně, kráčí po cestě degeneračních nemocí a celoživotního boje s obezitou. Čím více mikrovlnku používáte, tím horším se váš výživový stav stává a tím pravděpodobněji budete diagnostikováni s různými nemocemi a dostanete léky, samozřejmě které vytvoří další zdravotní problémy, které v oza edou k velké spirále dolů.
Udělějte si laskavost: vyhoďte mikrovlnku, je mnohem snažší vyhnout se používání mikrovlnky, když ji kolem sebe nemáte. Udělá mmísto na dřezu, ušetří elektřinu a silně prospěje vašim stravovacím návykům. Když potřebujete něco ohřát, ohřejte to v remosce, troubě ( vyhněte se teflonu a nepřilnavým povrchům) A co lépe, snažte se jíst syrovou nezpracovanou stravu. Pak dostanete tu nejlepší výživu
Ochrana zdraví je vaší zodpovědností a je na nás všech, abychom činili informovaná rozhodnutí o tom , co kupujeme, připravujeme a konzumujeme.
Zde je několik vědeckých nálezů z USA ohledně mikrovlnkovaných potravin:
1. Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje struktuální rozpad potravin.
2. Ozařování vytváří rakovinu způsobující látky v mase, mléce a obilovinách.
3. Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy zažívání.
4. Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického a degeneraci imunitního systému.
5. Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti.
6. Ozařování změnilo rozklad základních látek, když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu a vytvořily se volné radikály.
7. Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periférních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí.
8. Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitamíny B-komplexu, vit. C, vit.E, základní minerály a litoprotika.
9. Ohřívání připravených jídel v mikrovlnce, na teplotu dostatečnou pro konzumaci, vytvořilo:
D-Nitrosodietanolamin ( velmi známou rakovinotvornou látku)
Destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin
Vytvoření vázacího efektu na radioaktivitu v atmosféře
Vytvoření rakovinotvorných látek v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mase, mléce a zrninách.