SonnentoR: Jak si užívat jídlo s méně soli a více chutí

Znáte SONNENTOR?? Koření místo solení.
Garance kvality při výrobě čajů a koření SonnentoR vychází z vlastního pěstování v ekologických rodinných zemědělských farmách a z velmi úzké spolupráce s místními regionálními ekozemědělci, kteří pro firmu bylinky a koření pěstují. Produkty SonnentoR zprostředkovávají tímto způsobem hodnoty, jako je původ, rodina, tradice a kompetence.
Naše tělo potřebuje sůl k přežití, ale zdaleka ne tolik, kolik jí denně zkonzumujeme.
Věděli jste, že chléb a hotová jídla patří mezi potraviny nejbohatší na sůl? Osvobozením se od hotových jídel, slazených nápojů a tabákových výrobků se naše chuťové pohárky opět probudí a umožní nám objevovat zcela nové, přirozené chutě. Jestliže chtete snížit  svůj příjem soli, dát prostor bylinkám a koření a vnímat okamžiky radosti z jídla, vyzkoušejte některou z nových kořenících kreací Sbohem soli!

  • Sbohem soli! Zeleninová bio. Lahodné zeleninové složení této směsi dává pokrmům tu správnou kořeněnou chuť. Hodí se k přípravě klasické kuchyně, jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy. Obsahuje: Bio mrkev, pastinák, dýni, cibuli, rajčata, medvědí česnek, červenou řepu, petržel, libeček, kerblík, kurkumu.
  • Sbohem soli! Středomořská bio. Skvěle ladí s lasagneni, těstovinami všeho druhu a dalšími středomořskými pokrmy. Vaši lžíci roztančí: Rajčata, mrkev, cuketa, cibule, paprika, bazalka, oregáno, česnek, dobromysl, rozmarýn.
  • Sbohem soli! Pikantní bio. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně, doplněná mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a pepřem okouzlí každého milovníka pikantních chutí.


Čerpáno z časopisu F.O.O.D

Zdroj: Lucie Holbová

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account