Zbruf a špagety
Ingredience
- 300 g mleté hovězí
- koření na maso
- 3 lžíce Ajvar
- kečup
- 1 ks cibule
- 2 lžíce oleje
- špagety
- 2 stroužky česnek
- sýr na strouhání
Instrukce
- Dokastrolu jsem dala kapku oleje, nechala rozpálit a na ni cibulinajemnonakrájenou a česnek, obojí jsem nechala provonět azezlátnout.Na to jsem dala již ochucené mleté hovězí maso (sůl,pepř, koření, žloutek,jak jste zvyklí) a zprudka jsem opékala,maso vařečkou za stálého míchánírozmělňovala.
- Kdyžse mi zdálo, že už je maso rozmělněné, přidala jsem podlechuti Ajvara pak ještě kečup, aby byla omáčka dobřeochucená.Přidala jsem bazalku a špetku tymiánu. Nakonecdochutila.
- Komáčce jsem uvařila celozrnné špagety.Navrvh jsem zasypalastrouhanou Goudou.