Vepřová kotleta po provensálsku s pečenými bramborami
Ingredience
- 1 ks Vepřová kotleta
- 200 g Brokolice
- 2 lžička Provensálské koření
- 2 ks Brambora
- Sůl, pepř
Instrukce
- Najít rovnováhu mezi zdravým vařením a péčí o děti, pro mě vždycky byla výzva. Poslední měsíce se jí snažím čelit s hlavou vztyčenou a změnil se můj pohled na to nemastné, neslané nijaké jídlo. Protože i zdravé jídlo může být nejen dobré, ale i hezky vypadat 🙂 Kotletku jsem si vybrala libovější, jemně jí promasírovala dlaní a vložila do pečícího sáčku společně se dvěma bramborami nakrájenými na plátky. Okořenila jsem provensálským kořením, pepřem a solí. Uzavřela jsem sáček dala na cca 45 minut do trouby. Do sáčku jsem nedala ani máslo, ani jiný tuk ;-)Mezitím jsem připravila brokolici na páře. Nakonec na dochucení jsem dala lžičku zakysané smetany.