Vepřová kotleta po provensálsku s pečenými bramborami

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 40 minutes
Porce 0
Uvařila Monika Kray

Ingredience

  • 1 ks Vepřová kotleta
  • 200 g Brokolice
  • 2 lžička Provensálské koření
  • 2 ks Brambora
  • Sůl, pepř

Instrukce

  • Najít rovnováhu mezi zdravým vařením a péčí o děti, pro mě vždycky byla výzva. Poslední měsíce se jí snažím čelit s hlavou vztyčenou a změnil se můj pohled na to nemastné, neslané nijaké jídlo. Protože i zdravé jídlo může být nejen dobré, ale i hezky vypadat 🙂
     
    Kotletku jsem si vybrala libovější, jemně jí promasírovala dlaní a vložila do pečícího sáčku společně se dvěma bramborami nakrájenými na plátky. Okořenila jsem provensálským kořením, pepřem a solí. Uzavřela jsem sáček dala na cca 45 minut do trouby. Do sáčku jsem nedala ani máslo, ani jiný tuk ;-)Mezitím jsem připravila brokolici na páře. Nakonec na dochucení jsem dala lžičku zakysané smetany.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account