Vánoční Becherovka punč

Vytisknout recept
V chladných zimních měsících přijde Becherovka vhod zejména ve svém hřejivém podání. Tento bylinný likér v kombinaci s horkým jablečným džusem nejen zahřeje tělo, ale také provoní den pravou vánoční atmosférou. Zatímco tajemství receptury Becherovky znají pouze dva lidé na světě, recept na vánoční punč vám s radostí prozradíme.
Kategorie Nápoje
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Irča Holčáková

Ingredience

  • • 500 ml Becherovka Original
  • • 1ks směs koření na punč
  • • 1 l jablečný mošt
  • • šťáva ze 3 citronů
  • • 2 lžíce medu
  • • 20g másla

Instrukce

  • Do většího hrnce nalijte mošt a citronovou šťávu, vhoďte koření na punč a přiveďte k varu.
  • Stáhněte teplotu, vyjměte sáček s kořením, přidejte med a máslo, nalijte celou Becherovku a prohřejte za stálého míchání.
  • Punč servírujte do hrnků a ozdobte plátkem jablka.
  • Foto a text: se souhlasem Becherovka
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account