V chladných zimních měsících přijde Becherovka vhod zejména ve svém hřejivém podání. Tento bylinný likér v kombinaci s horkým jablečným džusem nejen zahřeje tělo, ale také provoní den pravou vánoční atmosférou. Zatímco tajemství receptury Becherovky znají pouze dva lidé na světě, recept na vánoční punč vám s radostí prozradíme.
Kategorie Nápoje
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 10 minutesmin
Celkový čas 20 minutesmin
Porce 4osoby
Uvařila Irča Holčáková
Ingredience
• 500 ml Becherovka Original
• 1ks směs koření na punč
• 1 l jablečný mošt
• šťáva ze 3 citronů
• 2 lžíce medu
• 20g másla
Instrukce
Do většího hrnce nalijte mošt a citronovou šťávu, vhoďte koření na punč a přiveďte k varu.
Stáhněte teplotu, vyjměte sáček s kořením, přidejte med a máslo, nalijte celou Becherovku a prohřejte za stálého míchání.
Punč servírujte do hrnků a ozdobte plátkem jablka.