Vajíčková pomazánka

Vytisknout recept
Tento recept je lety prověřený, všeobecně oblíbený a takové má smysl čas od času připomenout 🙂 Použijte domácí vajíčka, kvalitní pečivo
 
  1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte, rozkrojte na půl, žloutky vyndejte do mísy a bílky nastrouhejte na jemném struhadle. Žloutky utřete s máslem a hořčicí, přidejte všechny ostatní ingredience a dobře zamíchejte.

ks - vejce 3 ks plnotučná hořčice 1 lžička změklé máslo 1 lžíce pomazánkové máslo 2 lžíce čerstvá pažitka sůl
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Porce 0
Uvařila KateřinaŠlimarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account