Top domácí nevařený vaječný koňak
Ingredience
- 6 ks Žloutek (používám zásadně domácí vajíčka)
- 240 g Cukr moučka
- 1 ks Salko
- 1 ks Neslazená tatra
- 1 ks Vanilkový cukr
- 300 ml Rum (je psáno 1/2, ale mně to přijde už alkoholický masakr)
- Vanilkový extrakt ( nemusí být, ale mně tam chutná )
Instrukce
- Ochutnala jsem snad 10 druhů domácího vaječňáku, ale ve finále jsem zůstala věrná tomu, který zabere snad jen 5minut. No co vám budu povídat, je to kalorická bomba jak prase, ale všichni ho milují, takže letos je to už asi sedmý litr, který vyrábím *angel* *wine* 😀 Vše rozmixujete, chladíte, paříte, kalíte a pořád dokola 😎 😀