Štědrovečerní kapr dietněji!
-
Těstoviny s bazalkovým pestem, slaninou a baby špenátem
Jaroslava Korpášová||Recepty
Těstoviny si uvaříme dle návodu. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky a vložíme na pánvičku, restujeme, když pustí omastek,...
-
Pohankovo-rýžové lívance
LucieDelicious||Recepty, dezert
Pohankovo-rýžové lívance 70 g Pohanková mouka70 g Rýžová mouka1 lžička Prášek do pečivašpetka Sůl300 ml Mléko rostinné1 lžička Citronová...
-
Cibulový quiche
NikolaGlosová||Recepty, hlavní jídlo
Cibulový quiche 300 g Hladká mouka125 g Máslo100 ml Vlažná voda2 - 3 lžička Sůl250 g Smetana 12%170 g...
-
Pečená Kachna a cibulové zelí
MilkaSlimáčková||Recepty
Kachnu řádně nasolime a pokminujeme ze všech stran. Dáme péct do trouby cca na hodinu na 100° ( záleží...
-
Svíčková pečeně
LibušeStřebovská||Recepty
Nedělní oběd jedna báseň – hezky po česku! Kořenovou zeleninu očistěte a nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli oloupejte...
-
Šampinonova omacka
JankaOndrejková||Recepty
V panvici na rozpálenom masle opražíme nadrobno nakrájané cibulu a prelisovaný cesnak. Po 7 minútach zvýšime teplotu a pridáme...
-
Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský
AntonínMikeška||Recepty
Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský 1 ks LilekOlivový olej5 stroužek Česnek1 ks Cibule1 lžíce Hořčice Dijonská5 lžíce Rajčatová...
-
Masové kuličky v rajčatové omáčce od Ondřeje Dufka
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Klasika v podobě rajské omáčky se nikdy neomrzí. Vyzkoušejte její trochu vylepšenou verzi.