Špaldové lívance
-
Brownies
ŠárkaKubíková||Recepty
Troubu si předehřejeme na 160°C(horkovzdušná). Povolené máslo dáme do mísy nebo do mixovací nádoby a vmícháme kakaový prášek tak,...
-
Zapečené žampionové kloboučky
Ivana Tremlová||Recepty, předkrm
Zapečené žampionové kloboučky 6 ks Žampióny1/2 ks Pikantní klobása100 g Šunka100 g Eidam na strouhání5 ks Cherry rajče1 snítka...
-
Hrncekovy chlebík
JankaOndrejková||Recepty
Vsetky surovin yspolu v miske zmiesame , zakryjeme a nechame kysnut aspon 6 hodin , maxinalne 12 hodin. Ja...
-
Tvarohový strouhaný koláč
Hanka||Recepty
1. Smícháme mouku, cukr, Heru, 1 vejce, kakao, 2 vanikové cukry, prášek do pečiva a vytvoříme těsto. 2. Polovinu...
-
Zapekaná cuketa
BeátaBjaloňová||Recepty
1. Predhrejeme si rúru na 180 stupňov. 2.Cuketu umyjeme,odrežeme konce a narájame na kolieska. Mala som menšiu domácu, tak...
-
Sezamové sušenky
NelaVávrová||Recepty
Bez mouky, bez bílého cukru a s úžasnou kombinací medu, sezamu a vloček. Přesně to jsou tyhle sušenky. 🙂
-
Rebarborové koláčky
PetraVomelová||Recepty
Smíchejte všechny připravené ingredience, vypracujte těsto a nechte ho 15 minut odpočívat v lednici. Rebarboru a jahody nakrájejte na...
-
Strawberry Basil Margarita
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Ikonický drink připravený s pomerančovým likérem Cointreau a obohacený o letní chuť jahod. Recept připravil vyhlášený barman Peter Bobula.