Špaldové bulky s Cottage
Ingredience
- 1 a 1/2 hrnku špaldové hladké mouky
- 1 vejce
- 1 sýr Cottage 150 - 200 g
- sůl
- 2 lžičky prášku do pečiva
Instrukce
- Dejte do mísy mouku, smíchanou s práškem do pečiva,
- přidejte Cottage, vejce, osolte asi 3/4 lžičkou soli (já dávám svoji bylinkovou)
- zamíchejte a vytvořte asi 5 - 6 bulek
- Dejte na plech na pečící papír a pečte v předehřáté troubě asi 25 min. na 170°C.
- Můžete přidat do těsta i semínka (slunečnici, sezam, lněné, dýňové...)
Chutné.
Bulky jsou moc dobré, už jsem je také podle tebe, Lenko, pekla.
Super, Nadi, to jsem ráda…
A teď si nejsem jistá, jestli jsem už něco takového kdysi nejedla…
já je dělám už několik let, většinou se semínky… a z celozrnné špaldovky, dneska jsem zkusila z hladké 🙂