Špagety s omáčkou s čerstvých rajčat a bazalkou
Ingredience
- 1 ks Špagety
- 2 ks Červená cibule
- 1 lžíce Bazalka
- 1 hrnek Olivový olej
- 3 lžíce Kečup
- 4 stroužek Česnek
- 1 ks Parmazán
- Rajčata
Instrukce
- Italská klasika, která se snad nikdy neomrzí! Vsaďte na čerstvé suroviny a budete se jen oblizovat!Rajčata nakrájíme na malé kousky a dáme na pánev s rozpáleným olivovým olejem. Přidáme bazalku a necháme podusit cca 10 minut. Poté přidáme nakrájenou červenou cibuli (já osobně mám radši velké kousky), česnek nakrájený na malé kousky a 3 lžíce kečupu. Necháme ještě tak 10 minut na pánvi při mírném ohni za občasného míchání a poté servírujeme na špagety a posypeme nastrouhaným parmazánem.Dobrou chuť 😀