Špagety s omáčkou s čerstvých rajčat a bazalkou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila AnetaDrábková

Ingredience

  • 1 ks Špagety
  • 2 ks Červená cibule
  • 1 lžíce Bazalka
  • 1 hrnek Olivový olej
  • 3 lžíce Kečup
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 ks Parmazán
  • Rajčata

Instrukce

  • Italská klasika, která se snad nikdy neomrzí! Vsaďte na čerstvé suroviny a budete se jen oblizovat!
    Rajčata nakrájíme na malé kousky a dáme na pánev s rozpáleným olivovým olejem. Přidáme bazalku a necháme podusit cca 10 minut. Poté přidáme nakrájenou červenou cibuli (já osobně mám radši velké kousky), česnek nakrájený na malé kousky a 3 lžíce kečupu. Necháme ještě tak 10 minut na pánvi při mírném ohni za občasného míchání a poté servírujeme na špagety a posypeme nastrouhaným parmazánem.
    Dobrou chuť  😀
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account