Špagety s omáčkou

Vytisknout recept

Hned ráno jsem si podle svých dobrých zkušeností uvařila sojovou drť,

vymačkala a nechala ji vychladnout.

Později jsem uvařila celozrnné těstoviny a pak omáčku.

Dala jsem na trochu oleje zesklovatět cibulku, poté přidala protlak a loupaná,

nakrájená rajčata a promíchala, nakonec tu sojovou drť.

Ta po uvaření vypadá jako mleté maso. Vše jsem nechala provařit,

spojit chutě a osolila, opepřila, přidala trochu bazalky a bylo hotovo.

 

Dobrou chuť přeje Hudlenka

 
250g - celozrnné špagety
50g - sojová drť
1ks - cibule
1ks - rajčatový protlak
1ks - loupaná rajčata nebo pyré
ks - sůl, pepř, koření dle chuti
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account