Roastbeef - můj první

Vytisknout recept
Maso očistím a pomocí provázku svážu do válečku. V míse promíchám olej, hořčici, worc. omáčku, sůl, pepř a maso v marinádě několikrát obalím a nechám několik hodin marinovat, nebo i přes noc. Troubu předehřeju na 180°C. V pánvi rozpálím olej a maso opeču ze všech stran dohněda. Orestované maso vložím do pekáčku a peču cca 35 minut.  Krájím tenké plátky.
1500g - Nízký roštěnec
100ml - Olivový olej
3lžíce - Dijonská hořčice
100ml - Worcesterová omáčka
1lžička - Sůl
1lžička - Mletý pepř
příprava - 120
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MartinaAntalová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account