Rizoto s houbami
Ingredience
- 1 cedník čerstvých hub
- 2 sáčky rýže
- cibulka
- sůl pepř, kmín
- 1 lžíce sádla
Instrukce
- Houby očistíme, pokrájíme a pořádně umyjeme.
- Do kastrolu dáme lžíci sádla, orestujeme cibulku, kterou hned osolím.
- Přidáme houby a kmín s pepřem a dusíme pod pokličkou za občasného zamíchání.
- Mezitím si dáme vařit rýži.
- Houby dusíme alespoň půl hodiny, aby byly opravdu správně zpracované.
- Poté je smícháme s rýží a můžeme podávat.
- My navrch sypeme strouhaný sýr, dozdobíme petrželkou.
To miluji.
to já vím 🙂
Bylo vynikající 🙂
Rizoto máme rádi. Bude jistě dobré.
Klidně bychom s manželem přišli na oběd. 😀
Tak šup, stěhujte se blíže k nám, jste mooooc daleko 🙂