Povidlová buchta

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 250 g povidel
  • 250 g cukru krystal
  • 250 g hladké mouky
  • 150 g másla
  • 4 vejce
  • ---
  • 2 šlehačky
  • 2 ztužovače šlehačky

Instrukce

  • Nejdříve rozpustíme máslo a metličkou spojíme s povidly. Vejce s cukrem ušleháme do husté pěny. Do ušlehaných vajec pomalu přimícháme máslo s povidly a mouku.
  • Směs nalijeme na plech s vyšším okrajem a pečícím papírem. Pečeme na 190 st. cca 15 - 20 minut.
  • Šlehačku vyšleháme a rozetřeme na vychladlou buchtu.
4 Komentářů
  1. 5 stars
    Najlepšie robí moja mama.

  2. 5 stars
    Dobrota. Asi vyzkouším, mám ještě dost povidel, co jsem dělala.

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    sladké, moc sladké 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account