Poctivá cibulačka s Olomouckými tvarůžky

Vytisknout recept
Proč zařadit polévky do zimního jídelníčku? Kromě prohřátí organismu podporují hydrataci, obsahují důležité živiny a jsou lehce stravitelné. Díky Olomouckým tvarůžkům získá cibulačka výraznou chuť a skvělé nutriční hodnoty, které z ní dělají ideální volbu pro zdravé stravování.
Kategorie Polévka
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 1,5 l hovězího vývaru
  • 300 –400 g Olomouckých tvarůžků
  • 4 cibule
  • 4 –5 krajíců chleba
  • Sádlo
  • Sůl pepř

Instrukce

  • Na sádle opečeme na silnější kolečka pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a chvíli povaříme, aby změkla. Polévku opepříme, případně podle chuti ještě dosolíme. Do ohnivzdorných misek rozdělíme porce chleba, který jsme nakrájeli na kostičky a osmažili na sádle. Posypeme ho na malé kousky nakrájenými tvarůžky, zalijeme polévkou, a to všechno v předehřáté troubě prudce zapečeme.

Notes

Zdroj a foto: značka Olomoucké tvarůžky

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account