Žampiony plněné mletým masem

Vytisknout recept
Poslední dobu jsem mleté kupovala na červenou omáčku, sekanou a burgery a tak jsem si řekla dost. Tentokrát jsem mletým masem naplnila žampiony. A moc nám to chutnalo *heart*
 
Žampióny oloupeme, utrhneme nožku a vydlabeme. Lžičkou jdou "žebrování" žampionů krásně pryč. Vnitřek žampionu, s pokrájenýma nožkama dáme do misky, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a na kostičky pokrájenou papriku. Přidáme sůl, pepř, kmín a mleté maso a promícháme. 
Tuto směs plníme do hlaviček žampionů a dáme péci do trouby na 200°C na cca 15 minut. Pak je vyndejte a posypte sýrem a nechte dojít v troubě. 
Přílohou mi byl zeleninový salát když semnou šly do práce :-), ale doma se ujala bramborová kaše  🙂
 
Dobrou chuť

5ks - Žampiony (větších hlaviček)
150g - Mleté maso
1ks - Šalotka (menší)
50g - Kápie
špetka - Sůl
špetka - Pepř
špetka - Kmín
na posypání ks - Strouhaný sýr (parmazán, gouda, chedar .....)
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila TerezaNáhlovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account