Pečený čaj vám provoní byt a zahřeje tělo

Vytisknout recept
Kategorie Nápoje
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Porce 0
Uvařila KatkaHuňková

Ingredience

  • 1 kg Rybíz
  • 1 kg Letní ovoce (jahody, hrušky, jablka, nektarinky, broskve
  • 3/4 kg Cukr
  • 4 ks Badyán
  • 5 ks Hřebíček
  • 2 ks Citrón
  • 2 dcl Rum

Instrukce

  • Nachystáme si hlubší pekáč. Větší ovoce nakrájíme na kostičky i oloupaný citron a dáme do pekáče. Přidáme všechno ostatní drobné ovoce a zasypeme cukrem.
    Nakonec dáme všechno koření a dobře promícháme. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 - 200°C asi 30 minut. Během pečení asi dvakrát promícháme.
    Hned po upečení můžeme přidat rum, rychle promíchat, naplníme do skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.
    A potom už jen dobrou chuť*heart*.
     
     
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account