Pavlova torta

Vytisknout recept
Bielka s cukrom vyslahane do tuheho snehu a na zaver pridame ocot a skrob. Na papier na pecenie si nakreslime kruh. lyzicou natrieme sneh na papier a dame piect na 150 stupnov 1 hodinu. Potom stiahneme na 100 stupnov a pecieme dalsich 30 minut. Ruru sa snazime otvarat co najmenej. Ja z tohto mnozstva robim na 2 plechy 2 korpusy. 
krem vyslahame smotanu s cukrom a zaslahame mascarpone. Na prvy vacsi korpus po vychladnuti dame krem a ovocie a zakryjeme druhym mensim korpusom. Opat dame krem a ovocie. 
klnkretne tato torta sa mi moc nepodarila no chut je skvela nech vyzera akokolvek 😉

6ks - Bielka
300g - Cukor
ks - Ovocie
1lžíce - Skrob
1lžíce - Ocot
250g - Mascarpone
250ml - Slahackova smotana
2lžíce - Cukor
příprava - 30
vaření - 90
Porce 0
Uvařila ZuzanaLukačovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account