Pastrami v sendviči, okurka a hořčice

Vytisknout recept

Postup:

1) Hovězí pastrami vcelku zabalíme do alobalu a pokropíme vodou. Důkladně zabalíme a necháme prohřát na grilu na mírném teple. Uvnitř alobalu se utvoří pára, která pomáhá maso prohřát, aniž by se vysušilo, proto je nutné alobal dobře uzavřít.
3) Na krajíc chleba namažeme hořčici a poklademe nakrájené plátky kvašených okurek.
4) Horké pastrami rozbalíme (pozor, aby vás nepopálila pára) a nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky a rozdělíme na krajíce chleba. Horké pastrami s chlebem podáváme jako malý sendvič.
 
„Pastrami si můžete vyrobit i doma, ale málokdo je ochotný obětovat část lednice na tři týdny na naložení masa, a ani uzení a následné vaření pastrami v páře nepatří právě ke snadným kuchyňským úpravám. Proto si pastrami raději kupte u odborníků,“ dodává kuchař Hugo Hromas. 

Dobrou chuť! *heart*

 

0,5kg - Bio hovězí pastrami (uzené hovězí hrudí)
0,2kg - Kvašené okurky
4lžíce - Hořčice
8ks - Krajíc dobrého kvasového chleba
příprava - 15
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila VandaR.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account