Nepečený cheesecake s ovocem

Vytisknout recept
Nepečený cheesecake připravený s Galbani Mascarpone, ozdobený lesním ovocem s vanilkou a čerstvými jahodami.
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 10
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 500 g Karamelizovaných sušenek
  • 200 g Másla
  • 500 g Galbani Mascarpone
  • 100 g Krupicového cukru
  • 500 ml Smetany 31 %
  • 500 g Jahod čerstvé
  • 1 kg Lesní směsi mražená
  • 100 g Kukuřičného škrobu
  • 1 Vanilkový lusk
  • Pečicí papír

Instrukce

  • Karamelizované sušenky rozmixujeme nahrubo a smícháme s rozpuštěným máslem. Vložíme do dortové formy a necháme ztuhnout v lednici.
  • Galbani Mascarpone vyšleháme s krupicovým cukrem a vanilkou do krémové konzistence.
  • Smetanu vyšleháme do nadýchaného krému a jemně vmícháme do mascarpone.
  • Krém naneseme na sušenkový základ v dortové formě.
  • Mraženou lesní směs zahřejeme s cukrem a zahustíme kukuřičným škrobem. Necháme vychladnout a poklademe na vrstvu krému.
  • Dozdobíme čerstvými jahodami a necháme minimálně 2 hodiny chladit v lednici.

Notes

Zdroj a foto: Galbani

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account