
Nepečený cheesecake s ovocem
Ingredience
- 500 g Karamelizovaných sušenek
- 200 g Másla
- 500 g Galbani Mascarpone
- 100 g Krupicového cukru
- 500 ml Smetany 31 %
- 500 g Jahod čerstvé
- 1 kg Lesní směsi mražená
- 100 g Kukuřičného škrobu
- 1 Vanilkový lusk
- Pečicí papír
Instrukce
- Karamelizované sušenky rozmixujeme nahrubo a smícháme s rozpuštěným máslem. Vložíme do dortové formy a necháme ztuhnout v lednici.
- Galbani Mascarpone vyšleháme s krupicovým cukrem a vanilkou do krémové konzistence.
- Smetanu vyšleháme do nadýchaného krému a jemně vmícháme do mascarpone.
- Krém naneseme na sušenkový základ v dortové formě.
- Mraženou lesní směs zahřejeme s cukrem a zahustíme kukuřičným škrobem. Necháme vychladnout a poklademe na vrstvu krému.
- Dozdobíme čerstvými jahodami a necháme minimálně 2 hodiny chladit v lednici.
Notes
