Nepečený cheesecake s Baileys

Vytisknout recept
  1. Nadrtíme si sušenky na jemno a smícháme je s rozpuštěným máslem. Na dno dortové formy si dáme pečící papír a celou směs roztlačíme po dně a o něco více do krajů.
  2. Do jedné velké mísy si rozmícháme mascarpone, jemný tvaroh a Baileys. V druhé misce si vyšleháme smetanu ke šlehání do tuhého stavu. V třetí misce si vyšleháme celá vejce s cukrem.
  3. Rozpustíme si želatinu dle návodu na obalu a společně s obsahem druhé a třetí misky vše vložíme do první mísy a elektrickým šlehačem vše dobře rozšleháme. Celou směs vylejeme na sušenkový základ do dortové formy.
  4. Celý nepečený cheesecake dozdobíme kombinací nastrouhané bílé a mléčné čokolády a necháme ztuhnout v ledničce přes noc.

180g - Máslové sušenky (např. Bebe)
90g - Máslo
250g - Mascarpone
250g - Jemný tvaroh
160ml - Baileys nebo jiný likér
8plátek - Želatina
140ml - Smetana ke šlehání
2ks - Vejce
140g - Cukr krystal
1ks - Bílá a mléčná čokoláda
příprava - 35
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila LindaKubíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account