- Nadrtíme si sušenky na jemno a smícháme je s rozpuštěným máslem. Na dno dortové formy si dáme pečící papír a celou směs roztlačíme po dně a o něco více do krajů.
- Do jedné velké mísy si rozmícháme mascarpone, jemný tvaroh a Baileys. V druhé misce si vyšleháme smetanu ke šlehání do tuhého stavu. V třetí misce si vyšleháme celá vejce s cukrem.
- Rozpustíme si želatinu dle návodu na obalu a společně s obsahem druhé a třetí misky vše vložíme do první mísy a elektrickým šlehačem vše dobře rozšleháme. Celou směs vylejeme na sušenkový základ do dortové formy.
- Celý nepečený cheesecake dozdobíme kombinací nastrouhané bílé a mléčné čokolády a necháme ztuhnout v ledničce přes noc.
180g - Máslové sušenky (např. Bebe)90g - Máslo250g - Mascarpone250g - Jemný tvaroh160ml - Baileys nebo jiný likér8plátek - Želatina140ml - Smetana ke šlehání2ks - Vejce140g - Cukr krystal1ks - Bílá a mléčná čokoládapříprava - 35vaření - 15