Můj rychlooběd

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 70 g těstovin z tvrdé pšenice
  • 100 g dýně hokkaido
  • 100 g mrkve
  • 1 lžíci Lučiny
  • 1 lžičku sýru Grana Padano
  • citron
  • 1 lžičku medu
  • 1 lžičku zázvoru

Instrukce

  • 1
  • Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
  • Dýni a mrkev nakrájíme a pečeme v troubě na papíru na pečení při 190 °C doměkka (můžeme je i uvařit místo pečení).
  • 3
  • Když je zelenina měkká, vidličkou ji rozmačkáme a vymícháme do kaše.
  • 4
  • Na pánvi nebo v hrnci ji smícháme s vodou (množství vody přidej postupně podle toho, jakou hustou chceš omáčku), medem, Lučinou, troškou citronové šťávy a zázvorem.
  • 5
  • Na talíř si naložíme uvařené těstoviny, polijeme omáčkou a posypeme sýrem.
  • 6
  • Podle chuti dozdobíme čerstvými bylinkami.
3 Komentářů
  1. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Prima. To vyzkouším.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    dýni a mrkev spolu taky mohu, mňam 🙂

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Kořeněná zelenina je skvělá teď na podzim ❤️

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account