Masová pomazánka

Vytisknout recept
1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno.
2. Přidáme balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou.
3. Pomazánku osolíme podle chuti.

2ks - sterilované okurky
1/2ks - cibule
1lžíce - dijonská hořčice
1ks - žervé s bylinkami
1/2lžička - mořská sůl
1ks - Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila HanaPazderková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account