Kuře na kmíně

Vytisknout recept
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 45 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 2 ks cibule oloupané
  • sůl
  • kmín
  • červené zelí dušené k podávání
  • 1,50 kg kuřecí maso celé kuře chlazené
  • pivo - černé na podlévání
  • 2 ks jablka středně velká jablka zbavená jádřince, pokrájená na klínky

Instrukce

  • Zapněte remosku na 10 minut. Kuře očistěte, zevnitř i zvnějšku osolte a posypte kmínem. Vnitřek ještě naplňte jablky, kuchyňskou nití mu svažte kýty a vložte do remosky. Obložte jej cibulí a asi po 5–10 minutách podlijte asi třetinou piva. Zbylé pivo dolijte v průběhu pečení. Vypečenou šťávou občas přelijte kuře. Na posledních 15 minut rozložte kolem kuřete dušené červené zelí, aby se do něj vsákla vypečená šťáva.
6 Komentářů
  1. Iveta Fedorovská 2 roky ago

    Klasika

  2. 5 stars
    Moc dobré Kuře máme rádi na všechny způsoby,.

  3. Určitě to bude dobrota 🙂

  4. Lenka Hudečková 2 roky ago

    Klasika, která se snad nikdy neomrzí 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account