Kuracia natierka

Vytisknout recept
Zeler očistíme a s kuracimi prsiami vložíme do hrnca, pridáme nové korenie, zalejeme vodou, osolíme a uvaríme domäkka.
Vodu zlejeme a mäso aj zeler necháme vychladnúť na tanieri. Zeler a mäso pokrájame na menšie kúsky, vhodíme ich do mixéra a rozmixujeme aj s trochou vyvaru.
Nátierku dochutíme soľou, korením, vmiešame do nej nasekanú papriku, bylinky a jogurt. 

500ml - voda
1špetka - zeler
1lžíce - bylinky
1špetka - sol
3lžíce - biely jogurt
2ks - kuracie prsia
1ks - cervena paprika
1ks - nove korenie cele
1špetka - mlete cierne korenie
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account