
Kokosová pěna
Ingredience
- 500 g Galbani Mascarpone
- 250 ml kokosového mléka
- 2 vanilkové lusky nebo extrakt
- 4 citrony
- 100 ml medu
- 250 g mraženého manga
- 1 ks čerstvého manga
- 50 g třtinového cukru
- 10 ks cukrářských piškotů
- 20 g granoly
Instrukce
- Citróny upečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 15 minut. Po upečení přepasírujeme přes cedník.
- Přepasírované citróny smícháme s Galbani Mascarpone, vanilkou, medem a kokosovým mlékem. Vyšleháme do hladkého krému a naplníme do cukrářského sáčku.
- Mražené mango svaříme s třtinovým cukrem do hustší chutney konzistence, necháme vychladnout.
- Do skleničky vrstvíme granolu, mango, citrónové mascarpone, cukrářské piškoty a opět citrónové Mascarpone.
- Na závěr dozdobíme čerstvým mangem.
Notes
