Kapustové závitky s kešu mrkvovou pomazánkou a fazolemi

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 30 minutes
Porce 0
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 100 g Kešu
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 lžíce Olivový olej
  • 1 špetka Římský kmín
  • 1 špetka Kajenský pepř
  • 1 špetka Chilli
  • Sůl, pepř
  • 8 ks Kapustové listy
  • 1 hrnek Barevné fazole
  • 1 hrnek Klíčky

Instrukce

  • Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Kešu ořechy si namočíme alespoň na dvě hodiny. Mrkev omyjeme, nakrájíme na menší kousky, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a dáme péct do změknutí.  Mezitím si připravíme kapustové listy. Spaříme je ve vařící osolené vodě. Po vytažení propláchneme pod studenou vodou a opatrně odřízneme tuhou část řapíku tak, aby se listy neponičily a snadněji se motaly.   Kešu ořechy přecedíme, propláchneme a rozmixujeme spolu s pečenou mrkví, dochutíme česnekem, římským kmínem, kajenským pepřem, čili solí a pepřem.  Kapustové listy plníme pomazánkou, uvařenými fazolemi a klíčky. Opatrně smotáme a ihned podáváme. Můžeme máčet např. v sójové omáčce či připraveném dipu.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account