Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Kešu ořechy si namočíme alespoň na dvě hodiny. Mrkev omyjeme, nakrájíme na menší kousky, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a dáme péct do změknutí. Mezitím si připravíme kapustové listy. Spaříme je ve vařící osolené vodě. Po vytažení propláchneme pod studenou vodou a opatrně odřízneme tuhou část řapíku tak, aby se listy neponičily a snadněji se motaly. Kešu ořechy přecedíme, propláchneme a rozmixujeme spolu s pečenou mrkví, dochutíme česnekem, římským kmínem, kajenským pepřem, čili solí a pepřem. Kapustové listy plníme pomazánkou, uvařenými fazolemi a klíčky. Opatrně smotáme a ihned podáváme. Můžeme máčet např. v sójové omáčce či připraveném dipu.