Kapustičkové pesto

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 2 hrnek Růžičková kapusta
  • 1 stroužek Česnek
  • 1/4 hrnek Olivový olej
  • 1/4 hrnek Mandle
  • 1 lžíce Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl, pepř

Instrukce

  • Pesto můžete připravit ze syrové i vařené růžičkové kapusty. Kapustičky omyjeme, zbavíme nepěkných konců a lístků. Případně je krátce povaříme v osolené, vařící vodě, propláchneme pod ledovou vodou, aby si zachovaly barvu, nakrájíme na menší kousky a pomocí mixéru mixujeme spolu se stroužkem česneku, olivovým olejem, přidáme mandle, citrónovou šťávou  a opět mixujeme v hladké pesto. Dochutíme solí, pepřem a lahůdkovým droždím. Skladujeme v lednici a do 3 dnů spotřebujeme.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account