Joli – kokosky, nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví | Ženy s.r.o.

Joli – kokosky, nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví

Print Recipe
Mandle den před konzumací zalijte vařící vodou, promíchejte, slijte a znovu je zalijte vařící vodou a nechte 10 minut odstát. Pak slijte a oloupejte. Po opláchnutí je znovu zalijte nejlépe vždy čistou vodou bez chlóru a nechte namočené přes noc. Před použitím slijte vodu a mandle opláchněte. Tímto je zbavíte držáků výživných látek, které se potom mohou plnohodnotně vstřebat do vašeho těla. Vysušte je čistou utěrkou.
V míse čistýma rukama vytvořte těsto z mouky, medu, másla a z 250 g strouhaného kokosu. Dejte do lednice na půl hodiny odpočinout.
Lžičkou naberte odpovídající množství těsta a rukou do něj vtlačte celou mandli, která vám vytlačí postranní těsto, které uzavřete. Poválejte si tento váleček či kuličku ve svých dlaních a pak je obalte ve zbývajícím kokosu. Joli – kokosky si uchovávejte ve skleněné míse a v lednici do snědení.
Dobrou chuť*heart*
Upozornění: Pokud milujete svou slinivku a střevo, nepijte k nim kávu! Mléčný tuk s kávou není prospěšný pro naše zdraví.
"Jídla Světla – Kuchařka pro život 1"

300g - mandle Nonpareil
700g - kokosová mouka bio
400g - kokos strouhaný bio
300g - med domácí
500g - máslo
příprava - 15
vaření - 60
Kategorie Cukroví
Porce 0
Uvařila Jolana Vavrečková Janišová

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account