Jak udělat rychlé langoše bez kynutí?
Ingredience
- 1 hrnek Jogurt
- 1/2 lžička Sůl
- 1/2 lžička Cukr
- 2 hrnek Hladká mouka
- 2 hrnek Strouhaný sýr
- 1 ks Kypřící prášek
- Olej na smažení
- Česnek na potření
Instrukce
- Máte rádi langoše? A nebaví Vás čekání na nakynutí těsta? Tak právě pro Vás je tento recept. Tahle rychlovka je plná roztékajícího se sýra a jemná díky jogurtu. Navíc na ně nemusíte čekat, protože jakmile dokončíte těsto, můžete začít ihned smažit. Pojďme tedy na to. Jaký je postup?Krok 1Smíchejte sůl, cukr a kypřící prášek. Vmíchejte jogurt, strouhaný sýr a mouku.Vypracujte hladké a pružné těsto, rozdělte jej na 5 částí a z každé vytvarujte placku.Do středu každé placky nasypte strouhaný sýr, poté dobře zabalte a upevněte.Krok 2Smažte na oleji z obou stran dozlatova. Potřete česnekem a teplé podávejte. Dobrou chuť! *wine*