Jahodové " tiramisu "

Vytisknout recept
  1. Nejdříve si uvaříme silnější kávu.
  2. V misce zamícháme zakysanou smetanu a tvaroh, přidáme vanilkový cukr a cukr krupice (kdo rád sladší, může dát více).
  3. Do misky nebo krabičky skládáme piškoty, navlhčíme kávou, na to rozpůlené jahody a dáme vrstvu smíchané smetany a tvarohu. Vrstvy střídáme až do vypotřebování surovin. Končíme jahodama.
  4. Dáme vychladit a rozležet do lednice a za několik hodin můžeme podávat.
Přeji dobré chutnání.

0,75kg - jahody
1,5ks - piškoty dlouhé
375g - zakysaná smetana
250g - Tvaroh (tučný)
1ks - vanilkový cukr
2lžíce - cukr krupice
1hrnek - káva (silná)
příprava - 20- 40 (dle šikovnosti)
vaření - 0
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila JanaHusova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account