Jablkový krémeš

Vytisknout recept
Prve listkove cesto si vyvalkame, dame na plech, na ktory sme dali papier na pecenie. Jablka si ocistime,nahrubo nastruhame a dochutime vanilkovym cukrom. Jablka poriadne vyzmykame zo stavy a dame na vyvalkane listkove cesto. Zo zlateho klasu,mlieka a cukru u varime puding a pred tym ako zacne vriet ho vypneme a este horuci vylejeme na jablka. Rovnomerne ho rozotrieme a zakryjeme druhym vyvalkanym listkovym cestom. Dame piect, po upeceni nechame dobre vychladnut a az potom krajame.

2ks - lístkove cesto
1kg - jablka
2ks - vanilkovy cukor
3ks - zlaty klas alebo vanilkovy puding
1l - mlieko
4lžíce - cukor
příprava - 15
vaření - 40
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account