Hovězí na hrášku

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Porce 0
Uvařila BohunkaMészárosová

Ingredience

  • 1 kg Hovězí maso
  • 1 hrnek Hrášek
  • 2 ks Cibule
  • 4 lžíce Paprika sterilovaná
  • špetka Sůl, pepř
  • Sladká paprika
  • Bujón

Instrukce

  • Rychlý a chutný recept. Připravuji v papiňáku, ale lze i v hrnci. Jen se pak musí maso vařit déle. V hrnci zpěním cibuli na kostičky, popaprikuji a přidám maso na kostky, které orestuji. osolím a opepřím. Zaleju vodou s bujonem, ideálně samozřejmě vývarem. Potom dusím v tlakovém hrnci asi 30 min, v hrnci podle velikosti kostek masa do měkka. Poté přidám hrášek, papriku a opět povařím. Zahušťuji rychle a efektivně amerikou (voda + mouka). Podávám s rýží. 
     
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account