Hovězí na houbách s rýží
-
Milujete palačinky? Zkuste jednoduché jáhlové. Pochutnáte si
AdélaProcházková||Recepty, dezert
Milujete palačinky? Zkuste jednoduché jáhlové. Pochutnáte si 250 g Pohanková mouka600 ml Voda1-2 ks Vejce1 špetka Sůldle chuti Cukr...
-
Krůtí prsa s cuketovými špagetami
Roma Franck||Recepty
Krůtí prsa nemusí skončit jako vysušený kus masa bez chuti. Pokud je připravíme vcelku a nakrájíme až před podáváním,...
-
Mandlový poschoďový dort
Naděžda Křičenská||Recepty
2 korpusy: Oddělíme si žloutky od bílků. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme po částech olej. Pak...
-
La monachina napoletana
Martina Soukupova||Recepty
Dnes jsem se nechala inspirovat italským receptem La monachina napoletana ( Neapolska jeptiška). Recept pochází z 18.st. z kláštera...
-
Stuka po oravsky
renatasingh||Recepty
Ocistenu a vypitvanu stuku umyjeme, nakrajame na sirsie porcie, ktore dobre osusime. Kazdy kusok potrieme smotanou a pockame, kym...
-
Obalené banány v kokosu – dezert hotový za 5 minut
JanaDolanská||Recepty
Honí vás mlsná, ale zároveň nemáte čas na nějaké zdlouhavé pečení? Pak vám jistě přijde vhod jednoduchý, ale nadmíru...
-
Jehněčí kotlety s fazolkami
AndreaHomolková||Recepty, hlavní chod
Jehněčí kotlety s fazolkami 2 ks Jehněčí kotlety1 lžíce Olivový olej200 g Brambory300 g Zelené fazolky1 lžíce Kari1 lžíce...
-
Joli – datlové hrudky, nepečené mlsání na váš sváteční stůl pro zdraví
Jolana Vavrečková Janišová||Recepty
Mandle den před konzumací zalijte vařící vodou, promíchejte, slijte a znovu je zalijte vařící vodou a nechte 10 minut...