Domáci TERMIX
-
Podzimní příloha z trouby
PetraHorníková||Recepty, příloha, vegan
Podzimní příloha z trouby Červená řepaDýně HokaidoŘapíkatý celerOlejBalsamikoMedTymiánSůlPepřDýňová semínka Výborná příloha k masu nebo jako lehká vegetariánská večeře podle...
-
ŘEPOVÝ KEČUP
NelaVávrová||Recepty
Řepa se pro kečup hodí náramně už svojí barvou a sladkostí. Vznikne vám zářivá omáčka, která se hodí všude,...
-
Babiččiny noky do polévek i jako příloha k hlavnímu jídlu
MagdaKusalová||Recepty
Do menší misky rozklepneme vejce, dáme podravku, krupici a olej. Vše dobře promícháme. Kdo chce, může přidat i najemno...
-
Orestované cuketové špagety s rajčátky a balkánským sýrem
RomanaHoťová||Recepty
Na olivovém oleji necháte zesklovatět cibulku, pak přidáte půlky cherry rajčátek a nahrubo nasekanou čerstvou bazalku a vše krátce...
-
"TATARÁK" z karotky
JaroslavaFrančíková||Recepty, chuťovka
"TATARÁK" z karotky 7 - 8 ks Střední karotka4 ks Čerstvý tymián1 špetka Sůl1 špetka Pepř4 stroužek Česnek1 ks...
-
Letní jogurtový koláč s ovocem
TerezaVaněčková||Recepty, moučník
Letní jogurtový koláč s ovocem 2 kelímky Bílý jogurt2 kelímky Polohrubá mouka1/2 balíčku Prášek do pečiva2 ks Vejce1 kelímky...
-
Krém z červené čočky a cizrny
Jaroslava Korpášová||Recepty
Cibuli si očistíme a nakrájíme na drobno, dáme do hlubokého hrnce na kousek másla orestovat, očistíme česnek, pokrájíme ho...
-
Tarte flambée – Francúzsky slaný koláč na slovenský spôsob
Monika Galgócziová||Recepty
Tarte flambée - Francúzsky slaný koláč na slovenský spôsob CESTO400 g hladká múka1 ks droždie200 ml vodasoľNÁPLŇ300 g anglická...