Cuketový krém

Vytisknout recept
  1. Nakrájejte jarní cibulku na kolečka, cuketu na půlkolečka a restujte na olivovém oleji cca 20 minut.
  2. Osolte, opepřete, přidejte špenátové listy a zalijte vývarem.
  3. Rozmixujte dohladka, přidejte citrónovou šťávu a zakysanou smetanu a promíchejte.
  4. Dozdobte mátou a podávejte.
 
TIP! Do polévky z bio cukety jsme přidali listový špenát řezaný Dione od společnosti AGRIMEX Vestec a. s. s označením Klasa.

600g - cuketa
ks - sůl, pepř
ks - olivový olej
ks - hrst špenátových listů
4ks - jarní cibulka
600ml - zeleninový vývar
ks - hrst čerstvé máty
ks - šťáva z 1/2 citronu
100g - zakysaná smetana
příprava - 15
vaření - 30
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account