Cicina

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 250 g hladké cizrnové mouky
  • 850 ml vody
  • malá lžička soli
  • 1 lžíce oleje

Instrukce

  • Z mouky a vody umícháme hladké těstíčko hustoty asi jako na palačinky a necháme ho 4 hodiny odležet. Poté vmícháme sůl a olej. Předehřejeme si troubu na 220 °C. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 20–25 minut, dokud povrch nezezlátne. Po upečení nakrájíme na kousky a ihned podáváme.
4 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    je to zajímavé, jak tu mám mraky různých muk, tak cizrnovou tedy nemám. Je tu kukuřičná, špaldová, mandlová, kokosová….

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      My jeste i ryzovou 🙂

  2. Naděžda Křičenská 1 rokem ago

    5 stars
    Zajímavý recept.

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Díky, i název 😀

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account